Aanvraag Kampeermateriaal

Aanvraag kampeermateriaal

Zelf slepen met allerlei kampeermaterialen zoals bijvoorbeeld  tafels met banken, party-tenten, etc., etc., is eigenlijk niet meer nodig. Scoutinglandgoed Zeewolde verhuurt een beperkte voorraad aan deze materialen.

Om op tijd de materialen klaar te kunnen zetten hebben onze vrijwilligers uiterlijk twee weken voor de aankomstdatum je aanvraag nodig. Bestel je het later, dan kan het zijn dat we geen materialen meer kunnen verhuren.

Alle kampeermaterialen verhuren wij tegen een geringe vergoeding (tenslotte moet het t.z.t. vervangen en of gerepareerd worden) en is de minimale huur, 3 dagen.Ā Kampeermateriaal is alleen beschikbaar voor gasten van het Scoutinglandgoed.

Heb je speciale wensen of vragen? Steel deze aan reserveringen@scoutinglandgoed.nl onder vermelding van je reserveringsnummer.

Aanvraagformulier Kampeermateriaal

Met dit formulier kun je kampeermateriaal aanvragen voor kamperen op het Scoutinglandgoed.

DD dash MM dash JJJJ
Voer een nummer in van 1 tot 30.
DD dash MM dash JJJJ
Voer een nummer in van 1 tot 7.
DD dash MM dash JJJJ
Voer een nummer in van 1 tot 4.
DD dash MM dash JJJJ
Voer een nummer in van 1 tot 2.
DD dash MM dash JJJJ
Voer een nummer in van 1 tot 4.
DD dash MM dash JJJJ
Voer een nummer in van 1 tot 2.
DD dash MM dash JJJJ
Voer een nummer in van 1 tot 1.