Aanvraag Spelmateriaal

Even niets te doen of wil je niet van ons prachtig landgoed af en iets ondernemen, dan hebben wij verschillende spelmaterialen beschikbaar.

Uitdagende activiteiten zoals vlotten bouwen of kano varen zijn enkele dingen die je bij ons kunt doen. Ook voor de iets rustiger spelen kun je bij de vrijwilligers van de servicestaf terecht.

Er zijn activiteiten waar wij voor onderhoud en eventueel nieuw aanschaffen, een kleine vergoeding voor vragen. Het spelmateriaal is alleen beschikbaar voor gasten vaan het Scoutinglandgoed.

Om op tijd de materialen klaar te kunnen zetten hebben onze vrijwilligers uiterlijk twee weken voor de aankomstdatum je aanvraag nodig. Bestel je het later, dan kan het zijn dat we geen materialen meer kunnen verhuren.

Alle aanvragen worden in volgorde van binnenkomst behandeld. En natuurlijk op basis van beschikbaarheid.

Voor outdooractiviteiten zoals de klimtoren (ook de klimtoren in het Avonturenhuis), tokkelbaan, abseilen, boogschieten, lasergamen, GPS-tocht, hindernisbaan enz. verwijzen we graag naar onze partner “Even Buiten” Deze activiteiten kun je alleen rechtstreeks bij Even Buiten reserveren.

Aanvraagformulier Spelmateriaal

Met dit formulier kun je spelmateriaal aanvragen voor kamperen op het Scoutinglandgoed.

DD dash MM dash JJJJ
Voer een nummer in van 1 tot 21.
Afstand
Divers spelmateriaal