Kom abseilen of tokkelen op Scoutinglandgoed Zeewolde!

Alle avonturiers opgelet! Heb jij zin in om een nieuwe uitdaging aan te gaan? Dan zit je bij Scoutinglandgoed Zeewolde helemaal goed. Kom abseilen van grote hoogte of kom tokkelen op een superlange tokkelbaan. En dat allemaal in de natuur! Lees snel verder, want dit avontuur wil jij écht niet missen. 

Speciaal voor de avonturiers: abseilen in de natuur 

Ben jij al bekend met abseilen? Dan weet je waarschijnlijk al dat deze activiteit voor een hoop adrenaline kan zorgen! Heb je het nog nooit eerder gedaan? Dan zullen we je in het kort uitleggen wat abseilen precies inhoudt. Met abseilen zit je vast aan een klimtouw. Het is de bedoeling dat je vervolgens zelfstandig afdaalt van een steile wand. Hoe spannend klinkt dat? Er is geen reden om je zorgen te maken, want je zit uiteraard stevig vast. Ook staan wij voor je klaar om je te begeleiden tijdens het abseilen. Abseilen is een belevenis om nooit meer te vergeten. Daarom is het extra leuk om deze activiteit met bijvoorbeeld je vrienden/vriendinnen, Scoutinggroep, vereniging of klasgenoten te doen. Zodra jullie de smaak van het abseilen eenmaal te pakken hebben, willen jullie ongetwijfeld nog eens. Nodig jouw mede-avonturiers snel uit voor een uitdagend avontuur in de natuur! 

Tokkelen op een 80 meter lange tokkelbaan 

Naast abseilen is het ook mogelijk om te tokkelen op Scoutinglandgoed Zeewolde. Tokkelen is net weer wat anders dan abseilen. Tijdens het tokkelen daal je namelijk af aan een diagonaal gespannen lijn. Je kunt het vergelijken met een kabelbaan waarbij je met een hoge snelheid naar beneden daalt. Ook deze activiteit zal voor de nodige adrenaline zorgen! Het leuke aan tokkelen op Scoutinglandgoed Zeewolde is dat je terwijl je naar beneden tokkelt, je kunt genieten van een adembenemend uitzicht. Het landgoed bevindt zich namelijk midden in de natuur. Wist je ook dat onze tokkelbaan wel 80 meter lang is?! Je gaat hier ongetwijfeld heel veel plezier beleven. Ervaar het zelf op Scoutinglandgoed Zeewolde! 

Er zijn nog veel meer activiteiten te ontdekken 

Kan jij maar geen genoeg krijgen van de spannende activiteiten bij Scoutinglandgoed Zeewolde? Dan hebben we goed nieuws voor je. Er zijn buiten abseilen en tokkelen namelijk nog veel meer leuke activiteiten op en om het landgoed te beleven. Je kunt op hikes van 3 tot 15 kilometer gaan, op GPS tocht gaan, paintballen, klimmen, (kruis)boogschieten, noem het maar op! Ben jij meer van de wateractiviteiten? Ook dan ben je hier aan het juiste adres. Stap in een waterbal of ga kanoën of kajakken op het open water. Het is mogelijk om de activiteiten los te reserveren, maar je kunt er ook voor kiezen om een voordelig arrangement te boeken. Zo kun je bijvoorbeeld abseilen, tokkelen én nog een andere activiteit naar keuze ontdekken. Je leest er alles over op de volgende pagina: activiteiten

Maak er één groot avontuur van! 

Kom jij binnenkort abseilen, tokkelen of andere activiteiten beleven op het landgoed? Mega leuk! We kunnen niet wachten om jou (en jouw groep) te ontvangen. Ben je toe aan een nóg groter avontuur en wil je je bezoek aan het landgoed uitbreiden? Dat kan! Kom kamperen op het natuurkampeerterrein en beleef tijdens jouw verblijf de leukste activiteiten. De ene dag verleg je je grenzen met abseilen en de andere dag tokkel je jouw weg naar beneden. Zo maak je er één groot avontuur van. Zie jij het wel zitten om wakker te worden in de natuur en jouw dagen te vullen met uitdagende activiteiten? Reserveer dan direct jouw verblijf op het landgoed. We zien je snel op Scoutinglandgoed Zeewolde!