Niet alleen op het Scoutinglandgoed zelf, maar ook in de omgeving van Zeewolde vind je allerlei toffe activiteiten. Uitstapjes voor zowel jong als oud of gezellig samen met het hele gezin. Lees snel verder en ontdek de leukste activiteiten rondom Scoutinglandgoed Zeewolde! 

1. Pitch & Putt 

Pitch & Putt Golf is voor iedereen! Je hoeft dus geen ervaren golfer te zijn. Net als golf speel je de bal in een hole met een golfclub. Het verschil is alleen dat de holes korter zijn en je slechts gebruik maakt van twee clubs, één voor pitchen en één voor putten. De golfbaan bestaat uit 18 holes en zit vol uitdagingen. De lengte van de hole varieert van 30 tot 90 meter. Door deze “kleine” afstanden is het spel geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar.

Meer informatie over, bijvoorbeeld prijzen en reserveren: https://pitch-putt.nl/strand-horst/

2. Dierenpark Amersfoort

Scoutinglandgoed Zeewolde streeft naar een duurzame locatie. Het terrein is zo ontworpen dat het de bi

In Dierenpark Amersfoort word je weggeblazen door de dierenwereld. Dankzij de avontuurlijke klimroutes hoef je niet netjes op de paden te lopen. Klim bijvoorbeeld over beren, glij via de glijbaan door het leeuwenverblijf en duik tussen prairiehondjes. Zo kun je dieren van dichtbij spotten. Heb je nog energie over? Vaar dan met een fietsboot langs giraffen en zebra’s, of speel in de verschillende speeltuinen.

Voor tickets ga je naar: https://dierenparkamersfoort.nl

3. Paintballen

Zoals hierboven beschreven staat, biedt het landgoed veel gave activiteiten aan! Zowel in de natuur als

Masker op, geweer geladen en klaar voor de strijd. Het eerste schot gaat al rakelings langs een tegenstander, maar het volgende schot zal iemand raken. Naast je staan ​​je teamgenoten die net als jij de adrenaline door hun lijf voelen stromen.

Op loop- of fietsafstand van Scoutinglandgoed Zeewolde ligt het Paintball Strand, waar je met kleine (1-7 personen) en ook grote groepen (vanaf 8 personen) kunt paintballen. 

Meer informatie en actuele prijzen vind je op: https://www.paintballstrand.nl/

4. Op bezoek bij de plaatselijke koeien boer 

Op loopafstand van Scoutinglandgoed Zeewolde vind je melkveebedrijf Dekker. In de maanden april tot oktober kun je iedere zaterdagmiddag kijken hoe het eraan toegaat op deze koeien boerderij. Aanschouw hoe koeien gemolken en proef verse melk van de plaatselijke boer.

Op onze activiteitenpagina lees je meer over o.a. deze activiteit en hoe je kunt reserveren. 

5. Excursies met Staatsbosbeheer

In de zomermaanden plus oktober biedt Staatsbosbeheer, in samenwerking met “Puur Zeewolde, Puur Plezier” spannende safari excursies aan. De natuurgids van Staatsbosbeheer laat jullie de hoogtepunten van dit bijzondere natuurgebied zien. Ga met mee op jacht naar wilde paarden, reeën en damherten. Luister naar de vele vogels en neem je verrekijker mee om ze te spotten.

Kijk voor meer informatie en activiteiten op de website van Staatsbosbeheer.

6. City game “Geld Chaos” in Harderwijk

“Geld Chaos” is een uitgebreid spel met als doel om zoveel mogelijk geld te verzamelen. In verschillende teams voer je opdrachten uit verspreid over de stad. Met deze opdrachten kun je veel geld verdienen. Maar kijk uit! Als team kun je ook van elkaar stelen. Er zijn dus veel kapers aan de kust… dus strategie en waakzaamheid zijn een must. Maken jullie er een chaos van of is je team in korte tijd stinkend rijk?!  

Meer informatie over deze game vind je op: https://outdoornl.nl/citygame-geld-chaos-harderwijk

Meer activiteiten op én rondom Scoutinglandgoed Zeewolde

In dit artikel hebben wij 6 leuke activiteiten in de omgeving van Scoutinglandgoed Zeewolde besproken. Op onze activiteiten pagina vind je nog meer activiteiten op én rondom Scoutinglandgoed Zeewolde.