Actief zijn voor iedereen

De hoogte in, het water op, het land over. Het kan allemaal!

Activiteiten in de natuur  

De activiteiten die Scoutinglandgoed Zeewolde aanbiedt bevinden zich op een unieke plek, midden in de natuur. Kinderen en jongeren beleven hier samen uitdagende groepsactiviteiten op en rondom het water en in de natuur. Alles staat in het teken van nieuwe dingen ontdekken en spannende avonturen beleven. Wat is er nou leuker en leerzamer dan actief zijn in de buitenlucht? Ga het land over, het water op of zelfs de hoogte in. Niets is te gek bij Scoutinglandgoed Zeewolde! Scouts, Scoutinggroepen, families, scholen en (jeugd- en jongeren) verenigingen zijn van harte welkom in het Horsterwold. We ontvangen je maar al te graag op ons natuurrijke landgoed. Daarnaast is het ook mogelijk om evenementen op het landgoed te organiseren. Met wie je ook komt en voor welke activiteiten je ook kiest: we verzekeren je van een onvergetelijke dag vol spannende activiteiten! 

Diverse groepsactiviteiten voor echte avonturiers  

Teambuilding, trainingen, schoolkampen: het kan allemaal op Scoutinglandgoed Zeewolde. Op deze pagina is een overzicht te zien van alle activiteiten die worden aangeboden op Scoutinglandgoed Zeewolde. Van groepsactiviteiten zoals sportieve hikes vanaf het landgoed tot spannende potjes paintball: bijna alles is mogelijk! Maak een keuze tussen de diverse groepsactiviteiten of ga voor een voordelig arrangement en beleef maar liefst drie verschillende activiteiten. Dit betekent 3 uur lang uitdaging! Durf jij het aan? Je ontdekt het allemaal op Scoutinglandgoed Zeewolde. Met al deze uitdagende groepsactiviteiten is er altijd wat te doen, dus wacht niet langer en reserveer jouw nieuwe avontuur in de natuur!

Activiteiten reserveren

Hebben we de avonturier in je wakker geschud? Bekijk op deze pagina dan ons ruime aanbod aan groepsactiviteiten. Alle activiteiten die op Scoutinglandgoed Zeewolde worden aangeboden kunnen gereserveerd worden via reserveringen@scoutinglandgoed.nl. Meer weten of zien? Bekijk dan het filmpje hieronder en ontdek wat het landgoed allemaal te bieden heeft. 


Bij Boer Sjaak!

Outdooractiviteiten op het Scoutinglandgoed

Kampvuuravonden

Kanoroutes & Kajaks

Hikes vanaf het landgoed

Vlotten bouwen

Geocache

Spelmateriaal

Pitch & Putt

Paintball

Dierenpark Amersfoort

Op pad met de boswachter

Fietsen rond Zeewolde

Citygame ‘Geld Chaos’

Forestgame ‘Hunted’

Stoomgemaal Arkenheem

Wandelen met IVN in en rondom Zeewolde

Schoolkamp