De gaafste buitenactiviteiten bij Scoutinglandgoed Zeewolde

Wie aan outdoor activiteiten denkt, denkt natuurlijk aan avontuur. Dat is iets waar je bij Scoutinglandgoed Zeewolde zeker geen tekort aan komt! Durf jij het avontuur aan te gaan op deze unieke plek, midden in de natuur? Lees dan vooral verder en ontdek het ruime aanbod aan de gaafste buitenactiviteiten. 

Sportieve en spannende buitenactiviteiten 

Met een landgoed van 40 hectare is er ruimte genoeg voor de meest uiteenlopende outdoor activiteiten. Ben je op zoek naar sportieve, spannende, uitdagende of toch wat rustigere buitenactiviteiten? Alles is mogelijk bij Scoutinglandgoed Zeewolde! Wat dacht je bijvoorbeeld van een hike vanaf het landgoed? Ontdek de mooiste natuurgebieden terwijl je tochten door de polder en door de bossen rondom Zeewolde loopt. Vlotten bouwen is ideaal om op een leuke manier te werken aan teambuilding. Kom dus vooral langs met bijvoorbeeld jouw Scoutinggroep, sportteam, of vereniging. Geocaching is een avontuurlijk spel voor GPS-gebruikers waar je op zoek kunt gaan naar caches, oftewel schatten, die verstopt zijn op het landgoed. Tijd om de speurneus in je naar boven te laten komen! Naast deze buitenactiviteiten valt er nog veel meer te beleven op het landgoed. Denk aan outdoor activiteiten zoals kampvuuravonden, pitch & putt, paintball, kanoën en kajakken en nog veel meer. Voor meer informatie over onze buitenactiviteiten kun je een kijkje nemen tussen alle activiteiten die mogelijk zijn bij Scoutinglandgoed Zeewolde. Geen tijd voor verveling, want er is altijd wat te doen! 

Maak de avonturier in je wakker met outdoor activiteiten 

Het mag duidelijk zijn dat er genoeg buitenactiviteiten zijn om uit te kiezen bij Scoutinglandgoed Zeewolde. Weet jij al waar jij voor gaat? Ga je voor buitenactiviteiten op het land? Zet je dan schrap voor een spannende belevenis. Kies je er toch voor om het water op te gaan? Geniet dan van de prachtige natuur terwijl je door het open water kanoot of stap in een waterbal en bekijk het water eens van een andere kant. Een unieke ervaring om nooit meer te vergeten! Voor de echte waaghalzen is het zelfs mogelijk om de hoogte in te gaan. Misschien zijn outdoor activiteiten zoals fun climbing of abseilen bijvoorbeeld wel iets voor jou. Ontdek de diverse buitenactiviteiten in de frisse buitenlucht. Zo ben je gezond en sportief bezig en hou je er ook nog eens een onvergetelijke dag aan over! 

Scoutinglandgoed Zeewolde is dé plek waar kinderen en jongeren zich ontwikkelen door het doen van leuke en spannende outdoor activiteiten in de natuur. Dus, waar wacht je nog op? Maak de avonturier in je wakker met de leukste buitenactiviteiten! 

Een voordelig arrangement met drie verschillende buitenactiviteiten 

Speciaal voor gasten van het landgoed bieden wij een voordelig outdoor activiteiten arrangement van drie uur. Samen met bijvoorbeeld jouw Scoutinggroep, vereniging, school of familie kun je drie verschillende buitenactiviteiten beleven tijdens het arrangement. Perfect voor als jullie toe zijn aan een dag vol avontuur. Reserveren is al mogelijk vanaf acht deelnemers, dus je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om al jouw vrienden en/of vriendinnen bij elkaar te roepen. Maak samen nieuwe herinneringen door het ontdekken van drie leuke buitenactiviteiten naar keuze. Bij een kleinere groep wordt het programma wellicht korter. Doordat je de keuze hebt uit een ruim aanbod aan verschillende buitenactiviteiten, zitten er altijd wel passende outdoor activiteiten voor jullie tussen. Voor een offerte op maat kun je een e-mail sturen naar info@evenbuiten.com. Voor meer informatie kun je de folder downloaden.  

Reserveer jouw favoriete outdoor activiteiten 

Kies je er toch voor om losse buitenactiviteiten te boeken en heb je al een keuze kunnen maken tussen alle spetterende outdoor activiteiten? Reserveer jouw plek dan via reserveringen@scoutinglandgoed.nl. Zo kunnen we ervoor zorgen dat jij samen met jouw groep een onvergetelijke dag gaat beleven. Met onze uitdagende buitenactiviteiten en prachtige locatie in de natuur gaat dat vast en zeker lukken. Het is ook mogelijk om jouw evenement op het landgoed te organiseren. Ook hier kun je gebruik maken van onze buitenactiviteiten. Meer informatie over alle mogelijkheden en het landgoed zelf vind je terug op de website. Mochten er toch nog vragen of onduidelijkheden over de buitenactiviteiten zijn, neem dan vooral contact met ons op. Wij helpen je graag verder. 

Jouw avontuur in de natuur beleef je bij Scoutinglandgoed Zeewolde!