Op 17 oktober organiseert stichting het Gehandicapte Kind en hun Speeltuinbende voor de allereerste keer De Grote Samenspeeldag, op het Scoutinglandgoed. Een onvergetelijke dag, die in het teken staat van pret, verbinding en inspiratie.

Een dag vol superleuke activiteiten, gave artiesten en inspirerende workshops, om kinderen met en zonder handicap het plezier te laten ervaren van samen spelen. Kinderen met een beperking zijn welkom met hun broertjes, zusjes en ouders. Alle kinderen kunnen meedoen aan de rolstoel-clinic van oud-paralympiër Kees-Jan van der Klooster. In Circus Snor treden kinderen op met circusartiesten in een echte circustent. Ook kunnen de kinderen een bezoek brengen aan de belevingshoek.

Er zijn toffe artiesten en er mag gedanst worden: ambassadeurs Douwe Bob en breakdancer Redo doen spetterende optredens. Voor de ouders is er op deze dag een speelse workshop met fijne tips & tricks voor samen spelen. Meer informatie over deze unieke dag en het voorlopige programma vind je op https://www.speeltuinbende.nl/activiteiten/kom-naar-de-grote-samenspeeldag