Komende evenementen ervaren

Ruimte genoeg

Van 100 tot 10.000 personen

Alles kan

Festival, congres of wedstrijden

Uitdagende activiteiten

Ga tot het uiterste

40 hectare

Altijd plek voor mooie evenementen

Offerte op maat

Samen maken we er een top-evenement van

Van plaats voor een kleine tent, naar dé perfecte plek voor een groot evenement

Naast kamperen en spannende activiteiten beleven, kun je op Scoutinglandgoed Zeewolde ook Scouting evenementen organiseren. Ons prachtige landgoed is namelijk dé plek voor alle grote Scouting evenementen. Het tweejaarlijkse vrijwilligersfestival Scout-In, Roverway 2018 en het het nationale waterkamp met meer dan 250 zeilboten en 4000 waterscouts zijn hier mooie voorbeelden van. Naast Scouting evenementen organiseren kun je op Scoutinglandgoed Zeewolde natuurlijk ook andere spetterende, rustieke evenementen organiseren. Van een beurs voor outdoor producten tot de International Suydersee BBQ Contest: een event organiseren op Scoutinglandgoed Zeewolde biedt eindeloze mogelijkheden. 

Evenementen organiseren op de ideale locatie 

Met de centrale ligging in Flevoland is het landgoed goed te bereiken voor doelgroepen die uit het hele land komen. Een event organiseren is daarom zeer geschikt op deze locatie. Daarnaast biedt Scoutinglandgoed Zeewolde het hele jaar door voldoende mogelijkheden voor spetterende evenementen en uitdagende activiteiten. Evenementen organiseren op een landgoed van 40 hectare geeft je hier dan ook meer dan genoeg ruimte voor. En als laatste – maar daarom zeker niet onbelangrijk – de bijzondere ligging in de natuurrijke omgeving van het Horsterwold en aan het water van het Nuldernauw zorgt voor een gedenkwaardige ervaring. Een succesvol evenement organiseren doe je daarom bij Scoutinglandgoed Zeewolde. Even weg van alle dagelijkse drukte en op avontuur in de natuur! 

Zelf een event reserveren? 

Wil jij zelf evenementen organiseren op Scoutinglandgoed Zeewolde? Vraag dan vandaag nog een offerte aan op deze pagina. Wordt het een kampeer, outdoor of sportevenement? Buitendijks, binnendijks, op het evenementen veld of wordt het toch een combinatie van verschillende velden? De keuze is helemaal aan jou. Samen zorgen we ervoor dat het een topevenement wordt! 

Zelf een activiteit organiseren?

Aanvragen offerte activiteit

  • DD dash MM dash JJJJ
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onderstaande filmpjes geven een impressie van verschillende evenementen die georganiseerd zijn op Scoutinglandgoed Zeewolde.


Winter's Scoutinglandgoed

Wat is het toch (winters) mooi….Met dank aan Jeroen van der Velden hebben wij een impressie ontvangen die je in vogelvlucht meeneemt over ons winter's Scoutinglandgoed.

Geplaatst door Scoutinglandgoed Zeewolde op Donderdag 1 maart 2018
Een mooie dag; juni 2018.

Geplaatst door Scoutinglandgoed Zeewolde op Donderdag 7 juni 2018

Komende activiteiten