ScoutUp2021

10-17 juli | 17 – 24 juli 2021

Helaas kunnen we dit jaar door de corona geldende regels geen Suys kunnen organiseren. Mede omdat bij SUYS de kampbubbels niet gehanteerd kunnen worden. Hopelijk zien we je terug op SUYS2022!

SUYS, Scout Up Your Summer is een zomerkamp van 1 week boordevol activiteiten en ontmoetingen met een grotendeels kant-en-klaar programma. Onderdelen als Dare and beware (kussengevechten, Survivalbaan), Play and stay (Mens erger je niet, Twister, Catan), Make up your mind (tour2do, geocache), Thats life (Natuur en dier, Meet the farmer), Be creative (kookworkshop, totempaal), Let’s Go Out (activiteit buiten het Scoutinglandgoed), Let Show (SYS-TV, blog en vlog), maken samen met je eigen onderdelen, je zomerkamp compleet.

Klik hier voor meer informatie