evenementenlocatie

Een evenementenlocatie die in een tijd als deze aan alle regels voldoet, goed bereikbaar is voor iedereen en ook nog eens een unieke ligging heeft: daar zijn er maar weinig van. Ben jij op zoek naar een eventlocatie die aan al deze eisen voldoet? Dan ben je bij Scoutinglandgoed Zeewolde aan het juiste adres! Lees verder om erachter te komen wat voor avonturen de evenementenlocatie allemaal te bieden heeft. 

Een unieke evenementenlocatie midden in de natuur 

In het midden van het land, verborgen in de polders, bevindt zich een unieke evenementenlocatie midden in de natuur, namelijk Scoutinglandgoed Zeewolde. Doordat het terrein omringd is door prachtige natuur is deze eventlocatie perfect om rustieke evenementen te organiseren. Verschillende evenementen zoals het vrijwilligersfestival Scout-In, maar ook het nationale waterkamp hebben reeds op de evenementenlocatie plaatsgevonden. Met meer dan 250 boten zeilde de 4000 waterscouts over het water. Wederom een zeer geslaagd evenement! Zo zijn er op de eventlocatie het hele jaar door genoeg mogelijkheden voor uitdagende activiteiten op en rondom het water en in de natuur: van kanoën en kajakken tot geocaching en paintballen.  

Uiteraard is de evenementenlocatie ook geschikt voor niet-Scoutingactiviteiten. Denk aan festivals, concerten, wedstrijden, noem maar op. Bijna alles is mogelijk op deze bijzondere evenementenlocatie, dus vraag jouw offerte op maat aan voor een evenement dat voor altijd bij zal blijven! 

De ideale eventlocatie die aan alle eisen voldoet 

Scoutinglandgoed Zeewolde is een officieel Labelterrein van Scouting Nederland. Dit houdt in dat de terreinen die Labelterrein zijn, voldoen aan de eisen die Scouting Nederland heeft opgesteld. Denk aan voldoende ruimte op de evenementenlocatie en een toegankelijke natuur in de omgeving. In een tijd als deze is het extra belangrijk dat er genoeg ruimte is om met gepaste afstand evenementen bij te kunnen wonen. Dit maakt Scoutinglandgoed Zeewolde de ideale eventlocatie. Met een evenementenlocatie van 40 hectare is er namelijk meer dan genoeg ruimte om jouw evenement helemaal naar wens en volgens de regels te kunnen organiseren. De evenementenlocatie heeft dan ook de capaciteit om tot wel 10.000 bezoekers te kunnen ontvangen op het terrein. Doordat de evenementenlocatie aan alle eisen voldoet, hoef jij je hier geen zorgen meer over te maken en kun je, net als de bezoekers, zorgeloos genieten van een succesvol evenement. 

Ga voor een onvergetelijke belevenis op een prachtige evenementenlocatie 

Een bijzondere evenementenlocatie maakt hét verschil voor de bezoekers. Waarom? De eventlocatie bepaalt de uitstraling en sfeer van je evenement en draagt hierdoor bij aan de belevenis van de bezoeker. Het is dus zeker niet onbelangrijk om hier aandacht aan te besteden. Ben je nog zoekende naar een geschikte evenementenlocatie voor een rustiek evenement? Welke eventlocatie past er dan beter bij zo’n gelegenheid dan een locatie aan het water, midden in de natuur? Een passende eventlocatie scoort punten en maakt jouw evenement extra speciaal! Plan een gezellige kampeeravond bij de stookplaats, organiseer een spannende sportwedstrijd of creëer teambuilding en bouw gezamenlijk vlotten aan het water. Bijna alles kan op deze unieke evenementenlocatie waar de bezoeker echt even kan ontspannen en genieten van de natuurrijke omgeving. Een onvergetelijke belevenis gegarandeerd! 

Verborgen in de polder, maar toch een supergoed bereikbaar! 

Een ander belangrijk aspect om op te letten tijdens het organiseren van een evenement is de bereikbaarheid van de evenementenlocatie. Een centrale ligging van de eventlocatie is voor de bezoekers namelijk een fijne bijkomstigheid. Scoutinglandgoed Zeewolde mag dan wel verborgen in de polder liggen, maar doordat het landgoed centraal in Nederland ligt is de evenementenlocatie hartstikke goed bereikbaar, zelfs vanuit België! Een uitgebreide routebeschrijving naar de eventlocatie vind je op onze website. Het is mogelijk om gratis op de parkeerplaats van de evenementenlocatie te parkeren, maar in overleg kan hiervan afgeweken worden.  

Mocht de reis voor sommigen toch te lang zijn, dan is het ook mogelijk om te overnachten op de evenementenlocatie. Hier is alle ruimte voor en de benodigde faciliteiten, zoals douches en toiletten, zijn dan ook aanwezig. Zo kun jij de bezoekers van jouw evenement een zorgeloos avontuur aanbieden. 

Er is geen twijfel meer over mogelijk: Scoutinglandgoed Zeewolde is dé ideale evenementenlocatie voor alle rustieke evenementen voor scouts en niet-scouts. Voor overige vragen over de eventlocatie kun je ons zowel telefonisch als via de mail bereiken. Aarzel vooral niet om contact met ons op te nemen, zodat we binnenkort samen een top evenement kunnen organiseren!