Kom avontuurlijk overnachten in de natuur

Het jaarlijkse uitje met je vereniging, op avontuur met je scoutinggroep of op schoolkamp met je klas: op Scoutinglandgoed Zeewolde geniet je van volledig verzorgde groepsaccommodaties voor jou en je groep. Zorgeloos avontuurlijk overnachten in de natuur doe je daarom hier. Nieuwsgierig geworden naar onze groepsaccommodaties? Lees dan snel verder. 

Groepsaccommodaties gelegen aan het water of in het bos 

Het is eindelijk zover: je bent dat langverwachte uitje aan het plannen voor jou en je groep. Maar waar gaat deze reis naartoe? Je hoeft niet ver te zoeken, want op Scoutinglandgoed Zeewolde vind je alles wat je nodig hebt voor een unieke groepsaccommodatie. Wie zegt dat je voor avontuurlijke groepsaccommodaties de grens over moet, heeft het dan ook compleet mis. Overnacht beschut in het bos of aan de oever van het water en beleef spannende activiteiten samen met je groep. Daarbij heeft iedere kampeerplaats zijn eigen stookplek, waar jullie gezellig samen bij kunnen komen en heerlijk bij kunnen opwarmen. Je zult je hier binnen no-time als een echte avonturier voelen!

Scoutinglandgoed Zeewolde ligt centraal in Nederland, waardoor het niet uitmaakt waar je vandaan komt, want deze plek is voor iedereen gemakkelijk bereikbaar, zelfs voor internationale Scouts. Daarnaast zijn de groepsaccommodaties ook voor iedereen toegankelijk. Kinderen met een beperking kunnen terecht in het Avonturenhuis, waar de slaapplekken aangepaste voorzieningen hebben. Op de pagina van het Avonturenhuis lees je hier meer over. Stap in een wereld vol avontuur en kies voor een unieke groepsaccommodatie op Scoutinglandgoed Zeewolde! 

Een groepsaccommodatie huren voor jouw (internationale) scoutinggroep 

De juiste groepsaccommodatie huren voor een internationale scoutinggroep kan nog best wel eens een opgave zijn. Er zijn verschillende dingen waar je rekening mee moet houden, zoals de reisafstand en de bereikbaarheid van de groepsaccommodaties. Bij Scoutinglandgoed Zeewolde hoef je je hier geen zorgen over te maken, want het landgoed is gemakkelijk en snel te bereiken per auto, trein én vliegtuig. Dit maakt een groepsaccommodatie huren op ons landgoed zo ideaal! Daarnaast zullen de Scouts zich hier zeker niet vervelen, want er zijn zowel op het land als op het water genoeg avontuurlijke activiteiten te beleven. Waterscouts, maar ook scouts die liever op het land activiteiten ontdekken zullen zich op deze unieke groepsaccommodatie evengoed direct op hun plek voelen. Met de scoutinggedachte in ons achterhoofd maken we er een geweldige tijd van.  

Erop uit met jouw school of vereniging 

Naast scoutinggroepen zijn scholen en verenigingen die op zoek zijn naar groepsaccommodaties natuurlijk ook hartstikke welkom op Scoutinglandgoed Zeewolde. Doordat we zoveel ruimte op het landgoed hebben, kunnen we grote groepen van 6 tot 60 personen gemakkelijk ontvangen. Kampeer als groep op de grote velden en ontdek samen de leukste outdoor activiteiten, zoals klimmen op een 10 meter hoge klimtoren, abseilen en paintballen. Daarnaast is er ook alle ruimte om sporten uit te oefenen op de grasvelden en om spellen te spelen in het bos. Jullie kunnen jullie tijd hier op het landgoed helemaal zelf invullen. Relax en kom even helemaal tot rust in de natuur of maak de dag juist vol met spannende activiteiten. Niets moet en bijna alles kan tijdens groepsaccommodaties op Scoutinglandgoed Zeewolde!  

Zoek niet verder voor unieke groepsaccommodaties! 

Zoals je ziet is mist er wat betreft de mogelijkheden voor groepsaccommodaties niets. Er is ruimte genoeg, er is altijd wat te doen en de groepsaccommodaties bevinden zich midden in de prachtige natuur. Kijk vooral goed om je heen, want er is genoeg te ontdekken op het landgoed. Van waterpartijen en open plekken tot eilandjes en bijzondere beplanting. Verder zijn alle benodigde faciliteiten voor groepsaccommodaties aanwezig. Wij staan voor je klaar om je avontuur in de natuur helemaal naar jouw zin te maken. Zo kun jij jouw groepsaccommodatie huren zonder je ergens zorgen over te hoeven maken. We zijn zowel in de zomer als in de winter geopend, dus wanneer je ervoor kiest om bij ons te komen kamperen is helemaal aan jou. Voor aanvullende vragen kun je altijd bij ons terecht. Reserveer je unieke groepsaccommodatie bij Scoutinglandgoed Zeewolde voor een buitengewoon outdoor avontuur!