Super groot terrein met veel faciliteiten. Een groot bos om spannende spellen in te doen. Vaarwater om waterspellen te doen. En grasvelden om bijvoorbeeld een balletje te trappen

Yannick

Hele mooie plek met superveel ruimte! Ook als niet-scout is dit een goede plek om een lekker weekendje te kamperen.

Kim

Vriendelijk dank voor het mee denken, de vriendelijke ontvangst en support. Ook het reserveren ging vlot.

PDD

Mooie velden, prettige en vriendelijke kampstaf met de scoutinggedachte in hun achterhoofd.

Anoniem

Kamperen op het landgoed

Kom kamperen op een van de mooiste plekken van Nederland!

Tijdelijk gesloten

Met de laatste maatregelen van het kabinet met het aanhalen van de regels rondom Corona VID-19, hebben wij helaas moeten besluiten om tot nader order geen (kampeer)activiteiten toe te staan.

Reserveer nu direct voor een terrein in 2021.

Heb jij ook in 2021 zin een avontuur op een mooie plek in de natuur? Kom dan kamperen op Scoutinglandgoed Zeewolde! Kamperen kan in kleine gezelschappen maar ook grote groepen zijn van harte welkom. Er zijn ruim 30 verschillende kampeervelden. Buitendijks aan de oever van het water of toch liever binnendijks beschut in het bos? Het kan allemaal op Scoutinglandgoed Zeewolde!

Scoutinglandgoed Zeewolde is ook zeer geschikt voor waterscouts of andere liefhebbers van de watersport. Kijk voor meer informatie op deze pagina.

Ontdek Scoutinglandgoed Zeewolde via de interactieve kaart!

Via de kaart kan je per veld de capaciteit zien, een foto zien en lezen over de oorsprong van de naam van het veld. De kaart is ook als pdf te bekijken.

Via het onderstaande formulier kan je direct je reservering doorgeven. Lees vooraf natuurlijk wel even de reserveringsvoorwaarden goed door.

Reserveer direct

• Onder voorbehoud van beschikbaarheid
  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Prachtige natuurAan het waterDichtbij attracties zoals Walibi en DolfinariumUitgebreid aanbod van outdooractiviteiten zoals kanoën, boogschieten en klimmenVoor alle leeftijdenGeopend in de zomer én winterGrote velden voor grote groepenKnusse velden voor kleine gezelschappen€ 4,40Vanaf prijs per nacht