Kamperen op het landgoed

Kom kamperen op een van de mooiste plekken van Nederland!

Eerst en vooral wil ik jullie nog eens van harte danken voor het gastvrije ontvangst en de uitgebreide uitleg. We hebben een fantastisch weekend achter de rug.

Zeescouts “De wilde Eend”

Super groot terrein met veel faciliteiten. Een groot bos om spannende spellen in te doen. Vaarwater om waterspellen te doen. En grasvelden om bijvoorbeeld een balletje te trappen

Yannick

Hele mooie plek met superveel ruimte! Ook als niet-scout is dit een goede plek om een lekker weekendje te kamperen.

Kim

Vriendelijk dank voor het mee denken, de vriendelijke ontvangst en support. Ook het reserveren ging vlot.

PDD

Mooie velden, prettige en vriendelijke kampstaf met de scoutinggedachte in hun achterhoofd.

Anoniem

Ons natuurkampeerterrein is geopend! 

Kamperen op Scoutinglandgoed Zeewolde kan zowel in de zomer als in de winter. Zo kun jij bijna het hele jaar rond kamperen op ons prachtige natuurkampeerterrein. Ga er even tussenuit en zie voor jezelf welke voordelen kamperen in de natuur je te bieden heeft. Kun jij niet meer wachten? Reserveer dan nu direct een terrein voor jouw avontuur in! Het aftellen naar jouw verblijf kan nu echt beginnen! 

Avontuurlijk kamperen in de natuur 

Heb jij in ook zin een avontuur op een mooie plek in de natuur? Kom dan met je tent kamperen op het natuurkampeerterrein van Scoutinglandgoed Zeewolde! Kamperen kan in kleine gezelschappen, maar ook grote groepen zijn van harte welkom. Er zijn bovendien ruim 40 verschillende kampeervelden. Ons terrein is een natuurkampeerterrein, wat betekent dat jij iedere dag wakker zult worden in de prachtige natuur. Buitendijks aan de oever van het water of toch liever binnendijks beschut in het bos kamperen? Het kan allemaal op Scoutinglandgoed Zeewolde. Ontspannen, activiteiten beleven, wandelingen maken of gewoon genieten van de omgeving: op Scoutinglandgoed Zeewolde voel je je helemaal vrij. Caravans, campers, en huisdieren zijn helaas niet toegestaan op het landgoed. 

Scoutinglandgoed Zeewolde is ook zeer geschikt voor waterscouts of andere liefhebbers van de watersport. Bekijk alle (water)activiteiten die het landgoed te bieden heeft op de volgende pagina: activiteiten.  Geen zin om te kamperen: maak gebruik van het Avonturenhuis, midden op het Scoutinglandgoed.

Ontdek Scoutinglandgoed Zeewolde via de interactieve kaart!

Via de kaart kan je per veld de capaciteit zien, een foto zien en lezen over de oorsprong van de naam van het veld. De kaart is ook als pdf te bekijken.


Download bestanden

Via het onderstaande formulier kan je direct je reservering doorgeven. Lees vooraf natuurlijk wel even de reserveringsvoorwaarden goed door.

Reserveer direct

 • Onder voorbehoud van beschikbaarheid.
 • DD dash MM dash JJJJ
 • :
  Buiten het kampeerseizoen aankomst in het weekend na 19:00 uur
 • DD dash MM dash JJJJ
 • :
 • MM slash DD slash JJJJ
 • Telefoonnummer waarop we de contactpersoon in geval van nood kunnen bereiken.
 • Geef het aantal personen op die met de groep mee gaat. Je kunt dit tot een maand voor aankomst naar beneden bijstellen. Meer deelnemers is dan geen probleem. (Tip: Geef dus het minimum aantal personen op)
 • Naam van je Scoutinggroep of andere organisatie
 • Uit welke leeftijdsgroep of groepssoort bestaat jullie groep?
 • Lidnummer Scouting Nederland (of vul in geen scouting lid)
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Prachtige natuurAan het waterDichtbij attracties zoals Walibi en DolfinariumUitgebreid aanbod van outdooractiviteiten zoals kanoën, boogschieten en klimmenVoor alle leeftijdenGeopend in de zomer én winterGrote velden voor grote groepenKnusse velden voor kleine gezelschappen€ 4,40Vanaf prijs per nacht