Kamperen op het landgoed

Kom kamperen op een van de mooiste plekken van Nederland!

Super groot terrein met veel faciliteiten. Een groot bos om spannende spellen in te doen. Vaarwater om waterspellen te doen. En grasvelden om bijvoorbeeld een balletje te trappen

Yannick

Hele mooie plek met superveel ruimte! Ook als niet-scout is dit een goede plek om een lekker weekendje te kamperen.

Kim

We gaan 1 juli weer open!

Scoutinglandgoed Zeewolde is tot 1 juli 2020, gesloten voor kampeerders, evenementen, bezoeken en rondleidingen. Niet omdat u niet welkom bent maar omdat wij de richtlijnen van het RIVM volgen als het gaat om het Corona virus.

We hopen vanaf 1 juli weer kampeerders op het Scoutinglandgoed te mogen ontvangen. Rond 8 juni hopen we meer duidelijkheid te hebben onder welke voorwaarden er gekampeerd mag worden. De eerste reserveringen komen al binnen. Neem een (vrijblijvende) optie voor een terrein. Annuleren is gratis als je vanwege Corona maatregelen moet annuleren.

Heb jij zin een avontuur op een mooie plek in de natuur? Kom dan kamperen op Scoutinglandgoed Zeewolde! Kamperen kan in kleine gezelschappen maar ook grote groepen zijn van harte welkom. Er zijn ruim 30 verschillende kampeervelden. Buitendijks aan de oever van het water of toch liever binnendijks beschut in het bos? Het kan allemaal op Scoutinglandgoed Zeewolde!

Scoutinglandgoed Zeewolde is ook zeer geschikt voor waterscouts of andere liefhebbers van de watersport. Kijk voor meer informatie op deze pagina.

Ontdek Scoutinglandgoed Zeewolde via de interactieve kaart!

Via de kaart kan je per veld de capaciteit zien, een foto zien en lezen over de oorsprong van de naam van het veld. De kaart is ook als pdf te bekijken.

Via het onderstaande formulier kan je direct je reservering doorgeven. Lees vooraf natuurlijk wel even de reserveringsvoorwaarden goed door.

Reserveer direct

• Onder voorbehoud van beschikbaarheid
  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Prachtige natuurAan het waterDichtbij attracties zoals Walibi en DolfinariumUitgebreid aanbod van outdooractiviteiten zoals kanoën, boogschieten en klimmenVoor alle leeftijdenGeopend in de zomer én winterGrote velden voor grote groepenKnusse velden voor kleine gezelschappen€ 4,25Vanaf prijs per nacht