De perfecte kampeerplek voor natuurliefhebbers

Kom jij kamperen op een natuurkampeerterrein op één van de mooiste plekken van Nederland? Het klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar midden in het land, verborgen in de polder is er toch echt zo’n natuurkampeerterrein te vinden! Rust, ruimte en avontuur komen hier bij elkaar. We vertellen je graag meer over kamperen in de natuur bij Scoutinglandgoed Zeewolde. 

Een duurzaam, uniek en bovenal prachtig natuurkampeerterrein 

Als natuurliefhebber ben je op het natuurkampeerterrein van Scoutinglandgoed Zeewolde helemaal op je plek. Het landgoed bevindt zich namelijk in een natuurgebied aan het water. Om de natuurrijke omgeving te waarborgen, houden wij ons volop bezig met duurzaamheid. Zo is het terrein op een manier ontworpen dat de biodiversiteit gestimuleerd wordt, bouwen we met duurzame materialen (een voorbeeld van zo’n duurzaam gebouw is het Avonturenhuis), wordt er groene stroom ingekocht en ga zo maar door. Op deze manier geven wij de natuur alle ruimte om te bloeien. Dit verklaart dan ook waarom ons natuurkampeerterrein omringd is door zo’n mooie natuur. De afbeeldingen op onze website verklappen het al, maar we raden het je vooral aan om ons unieke natuurkampeerterrein voor jezelf te ontdekken. Je zult versteld staan van de veelzijdige natuur die op het landgoed te bewonderen is!  

Eindeloze mogelijkheden op ons natuurkampeerterrein 

Hoe jij jouw verblijf op ons natuurkampeerterrein inricht is helemaal aan jou. Jouw avontuur begint met het kiezen tussen het ruime aanbod aan verschillende kampeervelden. Ga je voor een plekje in het bos of aan het water? Een groot of toch liever een knus veld? Het is allemaal aan jou! Heb je geen voorkeur en laat je je graag verrassen? Dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Eenmaal aangekomen op het natuurkampeerterrein maak je jouw plek gereed en is het tijd om het échte avontuur aan te gaan. Als je graag actief bezig bent, zijn de sportieve activiteiten die je op het terrein kunt beleven ongetwijfeld wat voor jou. Wandel, vaar, mountainbike of fiets jouw weg door het landgoed. Er is nog véél meer te doen, dus bekijk alle mogelijkheden op de activiteiten pagina.  

Hier is het pas echt genieten!  

Kamperen in de natuur is één en al genieten. Vooral als je een echte natuurliefhebber bent! Begin de dag rustig met een ontbijtje terwijl je geniet van de omgeving, beleef overdag activiteiten met een adembenemend uitzicht en eindig de dag met een gezellige kampvuuravond op het natuurkampeerterrein. Dat klinkt toch als een droom? Een dagelijkse dosis groen houd je daarnaast gezond en het zorgt ervoor dat je echt even tot rust kan komen. Of jij jouw ontspanning nu haalt uit het maken van boswandelingen of uit het ondernemen van sportieve activiteiten maakt niet uit. Op Scoutinglandgoed Zeewolde heb je de vrijheid om te doen waar jij je goed bij voelt. Al met al heeft kamperen in de natuur vele voordelen. Meer reden om te overnachten op ons natuurkampeerterrein heb je daarom niet nodig! 

Kom jij dit jaar nog kamperen in de natuur? 

Het natuurkampeerterrein op Scoutinglandgoed Zeewolde is bijna het hele jaar rond geopend, zowel in de zomer als in de winter. Dus, kies jij ervoor om dit jaar te winterkamperen of ga je toch liever voor een zomerkamp? Roep je Scoutinggroep, vereniging, vrienden of klas snel bij elkaar en maak vandaag nog een reservering voor jullie avontuur in de natuur. Want wat is nou een betere plek dan een natuurkampeerterrein om samen nieuwe herinneringen te maken? Naast kamperen in de natuur is het ook mogelijk om het landgoed voor een dagje te bezoeken. Kom recreëren op en rondom het landgoed en geniet van de natuurrijke omgeving.  

Zien we jou binnenkort terug op Scoutinglandgoed Zeewolde?