Een zomer om nooit meer te vergeten!

Een prachtige kampeerplek in de natuur + een uitgebreid aanbod aan de spannendste activiteiten = dé formule voor een zomerkamp om nooit meer te vergeten! Samen met jouw medescouts, school of vereniging beleef je op Scoutinglandgoed Zeewolde de grootste avonturen.  

Alles wat je nodig hebt voor een succesvol zomerkamp 2022 

Op zoek naar een kampeerplek voor zomerkamp 2022? Zoek dan vooral niet verder, want Scoutinglandgoed Zeewolde heeft alles wat je nodig hebt om een succesvol zomerkamp te organiseren. Het landgoed bevindt zich in natuurgebied het Horsterwold, aan de oevers van het Nuldernauw. Door de centrale ligging is het landgoed gemakkelijk te bereiken voor iedereen, of je nu met de auto of met het openbaar vervoer komt. Daarnaast maakt het ook niet uit hoe groot jouw groep is, want met ruim 30 verschillende kampeervelden is er meer dan genoeg plek. Kom je met een kleine groep? Dan zijn onze knusse velden precies wat je zoekt voor een gezellig zomerkamp. Geniet buitendijks aan de oever van het water of binnendijks beschut in het bos. Net waar jouw voorkeur voor een gedenkwaardig zomerkamp 2022 naar uitgaat. Naast alle praktische voordelen die het landgoed te bieden heeft, is er ook nog een uitgebreid aanbod aan activiteiten. Dit kan niet anders dan een top zomerkamp 2022 worden! 

De ideale zomerkamp locatie voor internationale scouts 

Er is geen betere plek om een zomerkamp voor (internationale) scouts op te organiseren dan op Scoutinglandgoed Zeewolde. We vertellen je waarom! Het landgoed is gemakkelijk te bereiken per vliegtuig en trein, wat erg prettig is voor scouts die van ver moeten komen. Kom je met de auto? Dan hoef je je geen zorgen te maken over een al te lange reisafstand. Het landgoed ligt op slechts twee uur rijafstand vanaf bijvoorbeeld Düsseldorf. En alsof dat nog niet genoeg is, is het landgoed ook nog eens voorzien van zowel land als water. Waterscouts zijn hier dus helemaal in hun element. Naast wateractiviteiten zijn er natuurlijk nog genoeg andere activiteiten te beleven. Er is voor ieder wat wils! Tenslotte ligt het landgoed onder het NAP, wat het landgoed nóg interessanter maakt om een zomerkamp op te organiseren. Ga voor een unieke, indrukwekkende en praktische zomerkamp 2022 locatie voor internationale scouts en kies voor Scoutinglandgoed Zeewolde! 

Organiseer jouw schoolkamp in de zomer hier! 

Ook zomerkampen voor scholen kunnen op Scoutinglandgoed Zeewolde georganiseerd worden. Er is genoeg ruimte, waardoor leerlingen lekker hun gang kunnen gaan. Speel spannende spellen in het bos of op het water, trap een balletje op de grasvelden en eindig de dag met een gezellig kampvuur. Verveling op een locatie als Scoutinglandgoed Zeewolde is onmogelijk, want er is altijd wel iets te beleven. Is het plaatje compleet, maar ben je nu alleen nog zoekende naar een leuk uitje voor tijdens het zomerkamp? Het landgoed bevindt zich in de buurt van verschillende attractieparken, zoals Walibi en het Dolfinarium. Idealer kan bijna niet! Met alle mogelijkheden die er zijn garanderen we dat de leerlingen terug zullen kijken op een geweldig zomerkamp 2022. 

Een actief zomerkamp met jouw (sport)vereniging 

Verenigingen die een zomerkamp willen organiseren zijn natuurlijk ook van harte welkom op het landgoed. Een zomerkamp is de perfecte gelegenheid voor leden om elkaar nóg beter te leren kennen en een echt wij-gevoel te creëren. Kom jij kamperen met jouw sportvereniging? Dan staan er een sportief avontuur op jullie te wachten! Met alle actieve activiteiten die op Scoutinglandgoed Zeewolde aangeboden worden weten we zeker dat er wat betreft uitdaging niets ontbreekt. Willen jullie als vereniging juist even helemaal tot rust komen? Ook dan is het landgoed een uitstekende plek voor een zomerkamp. Niets is namelijk zo fijn als ontspannen in de natuur. Maak wandelingen op en rondom het landgoed, huur fietsen en verken Zeewolde, bezoek dierenpark Amersfoort: er is van alles mogelijk tijdens je verblijf op het landgoed. 

We heten je graag welkom op zomerkamp 2022 bij Scoutinglandgoed Zeewolde!