Aanvraag Electra

Scoutinglandgoed Zeewolde probeert zoveel als mogelijk duurzaam te zijn. Dat houdt in ieder geval in dat wij geen faciliteiten bieden zoals op een commercieel vakantiepark en of camping wordt aangeboden. Onze Scouts leren op deze manier dat je ook met beperkte middelen op een eenvoudige manier, dat je ook met minder luxe een geweldige tijd (Avontuur in de Natuur) bij ons kunt beleven. Als er een medische noodzaak (bijvoorbeeld slaap apneu of koelhouden van babyvoeding) is om stroom te hebben dan bieden wij dat zeer beperkt aan.

Om te zorgen dat de aansluitingen (6 Ampère) op tijd gerealiseerd zijn is het belangrijk dat onderstaande opgave minimaal 14 dagen voor uw aankomst bij ons bekend is.

Op de volgende velden (of delen daarvan) is het mogelijk om binnen een cirkel van 25 tot maximaal 50 meter, stroom aan te leggen. Let op om brandgevaar te voorkomen en nog belangrijker, stroomverlies te voorkomen stellen wij eisen aan de haspel/verlengkabel die je gaat gebruiken. Heb je niet de juiste haspel/verlengkabel meegenomen dan mogen wij je een elektra aansluiting weigeren.

240 volt met een maximale capaciteit van 6 ampère ( € 6,75 per stekker per dag )

De velden waarop beperkt stroom mogelijk is zijn:

· Heerenkoog | Berlisi | Adhingerdorp | Espelo | Tollebeek | De Knar | Hofstede | Zomp | Bol | Togenaer | Wilde eend | Kogge

Veiligheidseisen: de kabel/snoer moet een minimale dikte hebben van 1,5 mm2 en mag niet langer zijn dan 50 meter. Het verbinden van meerdere kabels/snoeren moet op een veilige en deugdelijke manier gedaan worden.

Opmerkingen

• Indien niet anders overeengekomen, zijn de kosten en het verbruik voor rekening van jouw organisatie/huurder;

• Al uw apparatuur mag geen schade aanbrengen aan onze voorzieningen.

Aanvraagformulier Electra

Met dit formulier kun je een stroomaansluiting aanvragen voor kamperen op het Scoutinglandgoed.

MM slash DD slash JJJJ
Voer een nummer in van 1 tot 3.
Voer een nummer in van 1 tot 10000.